İstanbul

Zorunlu Açıklama: Salon Değişikliği

Kısıklı Büyük Çamlıca Caddesi, No.19, Çamlıca, Üsküdar, İstanbul adresinde bulunan yerleşkenin haziran ayında kullanım hakkı Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne verilmiş ve spor okulumuz Çamlıca Yerleşkesindeki spor salonu için temmuz ayında protokol imzalanmıştır.

Bu protokole istinaden reklam çalışmalarımız başlamış ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığı ile 30 Eylül 2017 tarihinde açılışımızın yapılacağı duyurulmuştur.

Fakat bahsi geçen yerleşkenin spor salonu da dahil olmak üzere yerleşkenin bir kısmı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Bilim ve Sanat Merkezleri (BİLSEM) kampüsü yapılmak üzere karar alınmış ve gerekli tahsisler yapılmıştır. Dolayısıyla zorunlu olarak salon değişikliği yapmak zorunluluğu hâsıl olmuştur. Kontrolümüz dışında gerçekleşen ve istemediğimiz bu zorunlu değişiklik sebebiyle tüm kamuoyundan özür dileriz.

Spor okulumuz 30.9.2017 tarihinden itibaren Kısıklı Mh, Hanımseti Sk, No.36, Üsküdar, İstanbul adresinde bulunan Özel Çamlıca Acıbadem Koleji’nde faaliyete başlayacaktır.

Tofaş Spor Üsküdar-Çamlıca Spor Okulu

Murat Berberoğlu

Genel Menajer